Topul firmelor 2017

A devenit tradiţie ca în luna noiembrie a fiecărui an Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara să organizeze festivitatea de premiere a celor mai bune firme din judeţul Hunedoara care au obţinut rezultate financiare deosebite din activitatea desfăşurată în anul precedent, având la bază situaţiile financiare pentru anul 2016.

Top 2017 a ajuns la ediţia a XXIV-a, fiind competiţia în afaceri care a câştigat an de an faimă şi prestigiu, atât la nivel local cât şi naţional, datorită metodologiei unitare şi a seriozităţii de care toţi factorii implicaţi au dat dovadă.

La fiecare domeniu de activitate şi categorie de mărime vor fi premiate cu diplome primele 5 firme, iar pentru locurile 1, 2 şi 3 se vor acorda trofee specifice locului ocupat.

Conform metodologiei naţionale de organizare a TOPULUI firmelor şi prevederilor Comisiei judeţene de organizare şi validare a TOPULUI, la punctajul obţinut iniţial firmele membre ale CCI Hunedoara cu cotizaţia achitată la zi pentru anul în curs, vor primi un bonus de 10% din punctaj.

 Pentru actualizarea datelor de contact şi pentru realizarea clasamentului final, vă rugăm să completaţi formularul online de actualizare a datelor disponibil la adresa  https://goo.gl/forms/AAaGFy2IlC2tPokg2 , până la data de 29 septembrie 2017. În cazul în care nu ne veţi transmite aceste date vom considera că sunteţi de acord cu datele pe care le deţinem.

Cu ocazia festivităţii de premiere se va realiza aplicaţia online şi pe mobil Topul firmelor din judeţul Hunedoara, ediţia 2017, aplicaţie ce constituie o sursă de informare pentru cei ce doresc să contacteze noi parteneri de afaceri în judeţul Hunedoara, fiind o garanţie de bonitate pentru firmele clasate în top. Vă invităm să analizaţi oportunitatea promovării afacerii Dumneavoastră în această aplicaţie şi să bifaţi caseta corespunzătoare în formular, pentru a vă trimite toate detaliile legate de acest aspect.

Dorim să precizăm faptul că firmele din judeţul Hunedoara, clasificate în TOPUL judeţean, vor fi înscrise la selecţia TOPULUI naţional organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi la telefon 0254-212924, 0737505447, 0737505448, email office@ccihunedoara.ro

22 noiembrie 2017